Grupul de firme Autoliv este pregătit să se adapteze noilor realități din industria auto.

ALV Poster_(70x100)_2017_print_04.jpg

Pentru a limita efectele negative generate de pandemia globală, grupul Autoliv a luat o serie de măsuri strategice care să îi permită menținerea poziției de lider pe piața industriei auto. În principal acțiunile au vizat reducerea costurilor și cheltuielilor și asigurarea unui nivel confortabil de lichidități prin:

 

Ø Amânarea acordării dividendelor către investitori
Ø Asigurarea unei sume de 1, 4 miliarde de dolari cash pentru a crește flexibilitatea companiei în această perioadă
Ø Un control mai atent al nivelului de investiții, în funcție de activitatea clienților în această perioadă
Ø Reducerea voluntară cu 20% a salariilor membrilor echipelor de management locale, regionale și globale pentru Q2 2020.
Ø Chiar dacă în Europa majoritatea operațiunilor Autoliv sunt oprite total sau parțial, acestea sunt în deplină concordanță cu planurile clienților noștri care intenționează să aibă o perioadă de 2 – 4 săptămâni de închidere a activității. De asemenea se pune accent pe asigurarea întregului flux de materie primă pentru a permite reînceperea producției, de îndată ce clienți vor relua activitatea.
Compania, prin intermediul președintelui și CEO-ului său, Mikael Bratt, mulțumește tuturor colegilor din organizație pentru implicare, înțelegere și susținere:
Apreciem în mod deosebit eforturile colegilor noștri, ale echipelor de management, care se asigură ca oamenii noștri să fie în siguranță, să susțină compania în aceste momente dificile și să găsească cele mai bune soluții ca Autoliv să rămână puternică și unită” declară Mikael Bratt, într-un comunicat de presă ce poate fi parcurs integral aici: https://www.autoliv.com/news-and-media/press-releases?page=/perma/press/1796415 

Teamtailor

Site de cariere de la Teamtailor