Conecteaza-te cu noi

Autoliv Romania Seatbelt

Este prima entitate Autoliv din Romania infiintata in anul 1997 si de atunci a avut o evolutie foarte frumoasa in producerea de centuri de siguranta, crescand in permanenta complexitatea acestora.

Livram direct catre cele 3 mari zone ale lumii pentru toti marii producatori auto, contribuind astfel la salvarea a peste 30 000 vieti anual.

Inflators Romania

Produce sisteme pirotehnice si hibride pentru ansambul airbag care echipeaza lumea automotive. 

Intregul proces este aproape complet automatizat iar colegii nostri supervizeaza procesul si coordoneaza activitatea de alimentare si preluarea a componentelor finite pentru ca mai apoi sa fie livrate catre clienti.

Romania Brasov Service Delivery Center

Include echipe dinamice si dedicate din zona de IT, financiar, achizitii, resurse umane, infrastructura, mediu si nu numai.

Colegii nostri sunt implicati atat in proiecte la nivel local, european si global iar pentru unele dintre acestea sunt coordonatori pentru proiectele respective.

Aceste performante sunt posibile doar prin nivelul de expertiza ridicat pe care l-au dobandit in cadrul companiei si dorintei de a deveni mai buni in ceea ce fac.

Autoliv Romania Electronics

Divizia Romania Brasov Electronics (RBE) a fost creata in 2018, in urma spin-off-ului Veoneer. 

Divizia este structurata pe echipele: Software Development, Software Verification/Test, Project Management si Quality. 

Echipele de ingineri se ocupa de inovarea, dezvoltarea si testarea sistemelor electronice de siguranta din aria Passive Safety: centuri cu pre-pretensionare. Acest sistem este responsabil pentru functii inteligente ale centurii de siguranta, precum retinerea in scaun a ocupantului, chiar si inainte de o coliziune iminenta, sau vibratii pentru diverse atentionari, cum ar fi depasirea marcajelor. In zona de testare, colegii au si proiecte de Steering Wheels.

Din Brasov coordonam toate proiectele europene in domeniul aplicatiilor electronice, din faza de cotare si pana la livrarea la client, iar pe termen lung vom deveni Lead Tech Center in Electronice.

Romania Brasov Technical Center

Divizia Romania Brasov Technical Center (RBT) s-a infiintat in anul 2005, fiind cel mai mare centru tehnic din Autoliv Europa.

Aceasta este structurata pe departamente care asigura dezvoltarea noilor produse si aplicatii, produse de serie dar si testarea statica si dinamica a produselor dezvoltate, sau chiar realizarea de prototipuri pentru viitoarele proiecte.

Colegii nostri coordoneaza dezvoltarea sistemelor de siguranta pasiva pentru autovehiculele ce vor fi lansate de o buna parte din brandurile europene si fac managementul proiectelor de serie incluzand schimbari tehnice regionale sau globale. 

Romania Brasov SteeringWheels

Este localizata in orasul Brasov si a fost infiintata in anul 2019 si produce volane pentru toti marii producatori auto.

Fie ca ne referim la volanele simple, imbracate in piele sau cele care au incalzire incorporata, procesul de fabricatie este o combinatie intre procese automatizate si indemanarea colegilor nostri.

Daca in trecut volanul avea doar ca scop mentinerea directiei, in zilele noastre volanul este din ce in mai complex si devine un element principal in mentinerea starii de vigilenta a conducatorului auto prin sistemele inovative cu care este echipat.

Romania Rovinari Seatbelt

Este cea mai noua divizie Autoliv, are in prezent aprox. 500 de colegi si a avut lansarea oficiala in a doua jumatate a lui 2019. Produce centuri de siguranta la fel ca divizia din Brasov, produse care vor avea o complexitate crescanda.

Livram direct catre cele 3 mari zone ale lumii pentru toti marii producatori auto. Contribuind astfel la salvarea a peste 30 000 vieti anual.

 

Romania Spring Dynamics

In ultimii 10 ani  (2009-2019), RSD a produs si livrat nu mai putin de 697200000 arcuri si casete arc. Centura de siguranţă, accesoriul cu care sunt echipate majoritatea maşinilor, salvează o viaţă la fiecare șase minute, acest lucru nu ar fi fost posibil fara produsul nostru (caseta arc).

Zilnic, pe cele şase continente, sunt produse aproximativ 165.000 de automobile. 40% din acestea sunt dotate cu centuri de siguranta care au in componenta produsul nostru: 

  • casete arc:  folosite in centurile de siguranta si au rolul de a extrage si retrage chinga din retractor
  • arc de extensie:  arcul folosit in stalpul masinii care ajuta la reglarea inaltimii centurii de siguranta

 Proiecte: Avem o echipa implicata activ in procesul de inovatie privind automatizarea proceselor si implementarea robotilor.  

Singura divizie Autoliv care produce casete arc de pe cele 6 continente. 

Textile Romania

In ultimii 12 ani divizia TRO a livrat 210.6 milioane airbag-uri.

Statistic , in fiecare masina produsa global sunt 1.5 airbag-uri, in ciuda faptului ca multe autoturisme nu sunt dotate cu airbag.

Avem o echipa implicata in procesul de inovatie care lucreaza la automatizarea liniilor de productie.

Suntem cea mai mare divizie de textile din lume a grupului Autoliv.

TRO-R, subsidiara a diviziei TRO, a luat fiinta in 2013 la Resita si a crescut de la an la an, producand airbag-uri pentru cele mai cunoscute branduri din industria auto. 

Van Oerle Romania

 

In ultimii 10 ani , am produs si livrat nu mai putin de 1550000000 metri ( 1 Miliard 550 Milioane 😊).

  • Considerand circumferinta pamanatului pe la Ecuator de 40 Mil metrii, asta inseamna ca pana acum am inconjurat pamantul de 38.75 ori.
  • Deasemenea, daca consideram ca media consumul de chinga pe o centura este de 3.5 m, putem spune ca, cu chinga noastra s-au produs 442.8 Mil de centuri.

 sau suma rotunda de 1600 Mil metrii, sau inconjurul pamantului de 40 ori.

Produse: Chinga vopsita Negru si peste 200 de culori pentru toate marcile de autovehicule

Proiecte: Chinga M sport pentru BMW; Chinga cu dungi colorate pentru RSA/Dacia gama sport, portofoliu variat de structure si culori pentru Porsche, Daimler, McLaren, VW, Jaguar Land Rover. In curand primul prototip de chinga tubulara pentru centura Multifunctional.
Suntem singurul producator de chinga neagra rukaflex in Europa, Linii de productie de 100m/min, webbing excellence center.

SteeringWheel Romania

Este localizata in orasul Sfantu Gheorghe si a fost infiintata in anul 2012 si produce volane pentru toti marii producatori auto.

Fie ca ne referim la volanele simple, imbracate in piele sau cele care au incalzire incorporata, procesul de fabricatie este o combinatie intre procese automatizate si indemanarea colegilor nostri.

Daca in trecut volanul avea doar ca scop mentinerea directiei, in zilele noastre volanul este din ce in mai complex si devine un element principal in mentinerea starii de vigilenta a conducatorului auto prin sistemele inovative cu care este echipat.

Autoliv Onesti, subsidiara a diviziei WRO, a luat fiinta in 2017 la Onesti si a crescut de la an la an, contribuind la productia de volane pentru cele mai cunoscute branduri din industria auto.


Conecteaza-te cu noi
Teamtailor

Site de cariere de la Teamtailor