Autoliv este apreciat pentru condițiile de muncă oferite

poza articol top.jpg


Autoliv este pe locul al 5-lea în topul angajatorilor din domeniul industrial

Compania noastră s-a clasat pe un loc fruntaș în topul angajatorilor din România în urma centralizării notelor acordate pentru companii de către actuali și foști angajați pe una dintre cele mai cunoscute platforme la nivel național, undelucram.ro.

Perioada vizată a fost între 16 noiembrie 2020 și 15 noiembrie 2021. Acest clasament al companiilor se află deja la a 6-a ediție și este alcătuit din opinia a 100.000 de utilizatori, fiind un instrument de evaluare excelent pentru candidații în căutarea unui loc de muncă.

Oportunitățile de avansare, pachetul salarial, evaluarea managementului, echilibrul dintre viață personală și profesională, procedurile și valorile ale companiei angajatoare sunt doar câteva din criteriile pe baza cărora a fost realizată evaluarea.

Astfel, în domeniul producției industriale, 69% dintre utilizatorii platformei ar recomanda Autoliv unui cunoscut. În ceea ce privește criteriile de evaluare, cele mai apreciate la compania noastră sunt ”proceduri și valori” și ”oportunități de avansare”, iar ca și experiență de interviu, 55% dintre candidați declară că sunt mulțumiți de experiență.

Beneficiile angajatului Autoliv amintite de utilizatorii platformei sunt multiple: tichete de masă, primă de vacanță, primă de sărbători, al 13-lea salariu, diverse servicii medicale, telefon de serviciu, munca de la distanță sau de acasă, concediu de maternitate sau paternitate, concediu de creștere a copilului, concediu medical, concedii speciale pentru diverse evenimente familiale, etc.

În cazul beneficiilor care ajută la dezvoltarea profesională a angajatului, utilizatorii menționează training-urile și formările profesionale oferite gratuit sau cu reducere, teambuilding-urile și evenimentele de socializare oferite de către companie.

În misiunea noastră de a salva mai multe vieți, la Autoliv punem accentul pe siguranța la locul de muncă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care angajaților le place să lucreze aici. În plus, dezvoltarea continuă a angajatului și a companiei sunt și vor rămâne o prioritate pentru managementul Autoliv.

După un an complicat din punct de vedere financiar, cu multe provocări, nu renunțăm la obiceiul de a pune angajații pe primul loc, iar prezența în acest top ne motivează ca și în anul 2022 să fim în continuare în topul preferințelor angajaților de pe piața românească.

Conectează-te cu noi pentru a fi la zi cu noile locuri de muncă vacante.

Toate locurile de muncă
Teamtailor

Site de cariere de la Teamtailor